Gumiszerviz és értékesítés

A Maszler Autószerviz szolgáltatásait az alábbi telephelyünkön találja meg:

Új- és használt gumik értékesítése, gumicsere, gumiszerelés, centírozás

Ne feledje!  A nyár elmúltával le kell cserélni a nyári gumikat téli gumikra.

Nyári GUMIABRONCS nagy választékban kapható!

Téli gumikészletünkből kedvezményes áron vásárolhat!

 Elérhetőségeink:

Maszler Autószerviz Halásztelek 2314 Halásztelek II. Rákóczi F. út 122.
Telefon 06 24 451-693
  06 30 210-6874

Műhelyünkbe az autójavításon kívűl, teljeskörű gumiszerelési munkákat is vállalunk. Nemcsak precizen kijavítjuk a hibákat, de számos minőségi gumiabroncs közül is választha, legyen szó téli, - vagy nyári gumiról.

Szolgáltatásaink:


Amit érdemes tudni

Mikor cseréljük le a nyári gumit?

7 fok alatt már erősen ajánlott a gumikat télire cserélni. A gumikba kevert szilikátoknak köszönhetően ez alatt a hőmérséklet alatt sem vesztik el tapadásukat.

Téli gumiból a nyárinál eggyel kisebbet ajánlott választani, bizonyos kerékterhelésig, mély és porhóban jobban megkapaszkodik. Az ajánlott nyomás 2,2 bar, ennél kevesebb esetén összenyomódnak az oldalfalak, súrlódás miatt felforrósodik a gumi és tönkremegy, ráadásul az autó üzemanyagfogyasztása is megnő.

Műhelyünkben lecseréljük, szereljük centírozzuk gumiabroncsait modern gépekkel, sőt amennyiben szüksége van rá, akkor gumiját tárolásra műhelyünkben is hagyhatja!

Szakszerű, megbízható és gyors munka!

2012 őszén új, gumiabroncsok legfontosabb tulajdonságait összefoglaló jelölés lép életbe.

2012 őszén új az gumiabroncsok legfontosabb tulajdonságait összefoglaló jelölés lép életbe az Európai Unió országaiban. Ettől az időponttól kezdődően csak a megfelelő jelöléssel ellátott abroncs kerülhet forgalomba ezekben az országokban. Három tulajdonság tekintetében fogják osztályozni a forgalomba kerülő gumiabroncsokat.

Az üzemanyag-hatékonyságról, a nedves tapadásról ésa külső gördülési zajról szóló jelöléseket lesz kötelező feltüntetni az gumiabroncsokat előállító és az Európai Unióban forgalmazó gyártóknak.

Minden jól ismert gumiabroncs gyártó cég átfogó termékpalettával képviseli magát a piacon. Mit is jelent ez? A gumiabroncsok folyamatos tervezése, tesztelése, és a marketing óriási költségeket emészt fel. A gyártók úgy használják ki a leginkább ezt a befektetést, ha a piac különböző szegmenseit egyaránt ki tudják elégíteni.

Ez úgy lehetséges, ha gyártanak prémium, közepes, és olcsó abroncsot egyaránt. (sok esetben a különböző árú termékek csaknem azonos tulajdonságokkal bírnak, mert nem gyártanak különböző karkast, vagy azonos gumikeveréket használnak, marad a mintában a különbség.