Műszaki vizsgáztatás, vizsgára való felkészítés

Műszaki vizsgára való felkészítés

Maszler Autószerviz Halásztelek 2314 Halásztelek II. Rákóczi F. út 122.
Telefon 06 24 451-693
  06 30 210-6874

Műszaki vizsgára való felkészítés, műszaki vizsga (kisteherautó, személygépkocsi, motor, utánfutó)

Eredetvizsga


Szervizünkbe lehetősége van gépkocsijának műszaki vizsgáztatására. Természetesen javasoljuk, hogy előtte nézzese át gépkocsiját szervizünkben, hogy valóban megfelelő állapotban van e gépjárműve, a műszaki vizsga problémamentes lesz. Amennyiben az átvizsgálás során olyan hibát találunk, mely javításra szorul, minden esetben egyeztetünk a gépkocsi tulajdonosával, a javítás menetéről és várhatő költségéről.

Ne feledje, nem csak a műszaki vizsga kedvéért kell, hogy gépkocsija megfelelő műszaki állapotban legyen, hanem a biztonságos közlekedés alapfeltétele is!

Meddig érvényes a műszaki vizsga?

A műszaki vizsga érvényességének ideje a gépjármű korától függ. Új személygépjármű és minden új 3500 kg össztömeget meg nem haladó gépjármú esetén a műszaki vizsga érvényessége 4 év. Amennyiben 4 éves, vagy annál régebbi gépjárműről van szó, akkor 2 évente meg kell újítani a műszaki vizsgát.

Bizonyos esetekben a kötelező a műszaki vizsgáztatás évente. Pl.: taxik, mentőautók, autóbuszok, tehergépjárművek, trolibuszok, 3500 kg össztömeget meghaladó gépjárművek stb.

A rendszámtábláról egyértelműen leolvashatő a műszaki vizsga érvényességi ideje, de természetesen a lejárat ideje a forgalmi engedélybe is be van jegyezve.

Javasoljuk, hogy autóvásárlás esetén, egyeztessen a forgalmiban és a rendszámtáblán megjelölt lejárati időpontot.  

A szükséges okmányok magánszemély esetén

 

 

A szükséges okmányok cég esetén:

 Kérjük a műszaki vizsgáztatás időpontjairól érdeklődjön valamely elérhetőségünkön.